Øvrige Frankrig

Nénu

Collioure

Rasmus Aamand Olesen dyrker vin på 4 hektar i det sydfranske Banyuls-sur-Mer, og den talentfulde danske vinmager, som også er biolog og forsker, er nu manden bag Nénu, hvor han formår at skabe naturlige håndholdte vine med karakter og præcision.

Certificering: EcoCert. 

Domaine du Traginer

Collioure

Mellem himmel og hav, og hvor Pyrenæerne møder Middelhavet, ligger Domaine du Traginer på stejle skiferskråninger med en høj soleksponering, der ikke bare er et af de mest unikke terroirs i Banyuls-sur-Mer regionen, men i hele verdenen.

Dyrkningsmetode: Økologisk · EcoCert

Domaine de l'Ile

Côtes de Provence

Domaine de l’Ile er beliggende på middelhavsøen Poquerolles - en af Les îles d'Or med vinmarker, der har en unik, romantisk historie, og er et naturreservat, hvor man ikke må ryge og kun færdes til fods eller på cykel. Ejendommen er i dag ejet af Chanel med Nicolas Audebert fra Château Rauzan-Ségla som ansvarlig for vinene. 

Dyrkningsmetode: Økologisk · EcoCert

Mas Paillet

Coteaux d'Ensérune

Bernard Paillet har dyrket sine vine på Domaine du Régismont økologisk siden 2009 med ønsket om at tilbyde vine af høj kvalitet og samtidig respektere miljøet. Ved at være i vingården hver dag for at overvåge planternes sundhed, stræber Bernard efter at tilbyde vine, der er udtryksfulde, friske og elegante.

Dyrkningsmetode: Økologisk · EcoCert

Domaine de Terres Blanches

Sancerre

Domaine de Terres Blanches ligger i Bué-en-Sancerre, og ejes af Jean-Louis Saget og hans sønner Arnaud og Laurent Saget, som med hjælp fra vinkonsulenten Stéphane Derencourt finder de essentielle kvaliteter og hemmeligheder frem fra domænets storslåede terroirs, og skaber især Sauvignon Blanc vine af højeste kvalitet.

Dyrkningsmetode: Økologiske principper

Nicolas Joly

Savennières

Nicolas Joly er en af foregangsmændende indenfor biodynamik, og Joly får Chenin Blanc druen til at opnå sit ultimative udtryk især fra monopolmarken Coulée de Serrant, hvorfra vinene er berømte for deres imponerende dybde og elegance. 

Dyrkningsmetode: Biodynamisk · EcoCert + Demeter