Øvrige Frankrig

Nénu

Collioure

Rasmus Aamand Olesen dyrker vin på 4 hektar i det sydfranske Banyuls-sur-Mer, og den talentfulde danske vinmager, som førhen var biolog og forsker, er nu manden bag Nénu, hvor han formår at skabe naturlige håndholdte vine med karakter og præcision.

Dyrkningsmetode: Økologisk · EcoCert

Domaine du Traginer

Collioure

Mellem himmel og hav, og hvor Pyrenæerne møder Middelhavet, ligger Domaine du Traginer på stejle skiferskråninger med en høj soleksponering, der ikke bare er et af de mest unikke terroirs i Banyuls-sur-Mer regionen, men i hele verdenen.

Dyrkningsmetode: Biodynamisk · EcoCert

Domaine de l'Ile

Côtes de Provence

Domaine de l’Ile er en historisk vingård beliggende på middelhavsøen Poquerolles med vinmarker, der alle udgør et unikt, exceptionelt og uudslukkeligt terroir, hvor selv det mindste indgreb gøres med stor respekt for miljøet.

 

Dyrkningsmetode: Økologisk

Domaine de Régismont

Coteaux d'Ensérune

Bernard Paillet har dyrket sine vine på Domaine du Régismont økologisk siden 2009 med ønsket om at tilbyde vine af høj kvalitet og samtidig respektere miljøet. Ved at være i vingården hver dag for at overvåge planternes sundhed, stræber Bernard efter at tilbyde vine, der er udtryksfulde, friske og elegante.

Dyrkningsmetode: Økologisk · EcoCert

Domaine de Terres Blanches

Sancerre

Domaine de Terres Blanches ligger i Bué-en-Sancerre, og ejes af Jean-Louis Saget og hans sønner Arnaud og Laurent Saget, som med hjælp fra vinkonsulenten Stéphane Derencourt finder de essentielle kvaliteter og hemmeligheder frem fra domænets storslåede terroirs, og skaber især Sauvignon Blanc vine af højeste kvalitet.

Dyrkningsmetode: Økologiske principper

Nicolas Joly

Savennières

Nicolas Joly er en af foregangsmændende indenfor biodynamik, og Joly får Chenin Blanc druen til at opnå sit ultimative udtryk især fra monopolmarken Coulée de Serrant, hvorfra vinene er berømte for deres imponerende dybde og elegance. 

Dyrkningsmetode: Biodynamisk · EcoCert